08-03-2018

Eerste Vacaturecafé Epe op 3 april

Op 3 april wordt het eerste Vacaturecafé Epe georganiseerd in het gemeentehuis van Epe, van 14.00 tot 17.00 uur.

Het Vacaturecafé is een ontmoetingsplek voor werkzoekenden en werkgevers om laagdrempelig met elkaar in contact te komen. Erik Visser, wethouder Jeugd en jeugdzorg, Economie en arbeidsmarkt, Participatie en Onderwijs komt om het Vacaturecafé officieel te openen.

Voor werkzoekenden uit Epe en omgeving zijn er op 3 april verschillende gratis workshops te volgen. Zo zijn er de ‘Cv-dokters’ van Werkbedrijf Lucrato aanwezig voor een cv-check en geeft Mode en Co advies over ‘kleren om te solliciteren’. Daarnaast kunnen werkzoekenden deelnemen aan de workshop ‘IndrukWEKKEND kennismaken’, over een goede eerste indruk maken bij een werkgever.

Tijdens het Vacaturecafé zijn diverse werkgevers uit de regio aanwezig om openstaande vacatures te delen en kennis te maken met potentiële kandidaten.

Werkzoekenden en werkgevers kunnen zich aanmelden voor het Vacaturecafé door een e-mail te sturen naar [email protected], onder vermelding van: Vacaturecafé Epe.

Het initiatief voor het Vacaturecafé Epe komt van Werkbedrijf Lucrato en Team Epe van het netwerk ‘Regio Apeldoorn Scoort’.

Scoor ook!

Deel uw project, ideeën of vragen met vele anderen:

Word supporter